Volleyball

Har du lyst til sved på panden og godt kammeratskab, så har Farum-Holte Volleyball et tilbud til dig:

Klubben har et hold for børn og unge, i alderen ca. 8 til 20 år, med bevægelseshandicap.

Det eneste krav, der er, for at kunne komme med og deltage er, at du skal kunne bevæge dig omkring på banen uden hjælpemidler. Du behøver ikke være en ørn til at gribe, og det er heller ikke nødvendigt at kunne hoppe eller løbe hurtigt.

De voksne omkring holdet er en blanding af fagpersoner med masser af viden om cerebral parese, samt erfarne klubledere og trænere, der alle vil være med til at gøre det til en god oplevelse at komme i klubben.

Vores mission er at skabe en klub og et hold, hvor børnene og de unge mennesker får mulighed for at blive en fuldt integreret del af en ganske almindelig sportsklub med alt, hvad det indebærer af muligheder for at dyrke sport og socialt kammeratskab blandt alle klubbens medlemmer.

Du er velkommen til at komme og prøve at være med og se, om det er noget for dig. Alt du behøver, er sportstøj og et par indendørs sportssko, så er du i gang.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>