Aktiviteter

Ridning foregår indledningsvis på et særligt hold. Målet er at integrere ryttere med funktionsnedsættelse i den almindelige rideundervisning.

Roning & Kajak: ønsker du som funktionsnedsat/handicappet at ro – eller ro kajak, så har du rig mulighed for det i Holte Roklub. Holte roklub har gennem flere år været base for det danske Handicap Ro-landshold (som var til PL i Beijing i 2008) samtidig har Holte Roklub også mange aktiviteter for funktionsnedsatte kajak-roere.

 Der er næsten ingen begrænsninger for at kunne ro eller sejle kajak som funktionsnedsat. Vi har roere, som er synshandicappede/blinde, enkelt eller dobbelt ben amputerede, har sklerose, er tetra- og paraplegikere osv. osv. Eneste krav er, at du skal kunne svømme 350 m uden kontakt med bunden.

 Sejlads i sejlbåde tilbydes unge fra 9 år gennem Søspejderne i Vedbæk. De tager gerne imod unge med funktionsnedsættelse, blot skal man kunne bestå deres optagelseskriterier.

Gennem HASØ har vi svømmeaktiviteter for mennesker med funktionsnedsættelse en gang om ugen på Trørødskolen. Hver deltager forventes at have en ledsager med. Rudersdal Handicap Idræt tilbyder at være behjælpelig med at finde en ledsager, hvis det ønskes, og vi tilbyder at betale kontingentet for ledsageren for vores deltagere. Vi forsøger at oprette egentlig svømmeundervisning for mennesker med funktionsnedsættelse igennem en eksisterende svømmeklub.

Farum-Holte Volleyball har et hold for børn og unge, i alderen ca. 8 til 20 år, med bevægelseshandicap.

Det eneste krav, der er for at kunne komme med og deltage, er, at du skal kunne bevæge dig omkring på banen uden hjælpemidler. Du behøver ikke være en ørn til at gribe, og det er heller ikke nødvendigt at kunne hoppe eller løbe hurtigt. Se mere under volleyballDer er lukket for kommentarer.